Loading...
Skip to Content

Render eksterijera
Pogled u budućnost i
stil života u novoj zgradi.

Vizualizacija eksterijera zgrade, kupce stanova zbližava sa budućom nekretninom i navodi ih da sebe zamisle u novom, boljem okruženju.

3D render eksterijera zgrade u novogradnji noćna scena sa travnjakom i fudbalskim terenom

Primena rendera u prodajnom materijalu.

Ne govorite im da je ovo idealna prilika za njih, pustite ih da sami donesu taj zaključak.
Prikaz Vašeg novog objekta koristite kroz sve faze prodajnog procesa. Od marketinga na društvenim mrežama, preko sajta zgrade i prodajne brošure.
Prikažite kupcima da će se zgrada nalaziti u dobrom kvartu, da će biti okružena zelenilom i igralištem u blizini.

Eksterijer objekta odštampan u brošuri na stolu pored telefona na kom je otvoren sajt objekta čiji se stanovi prodajuDruštvene mreže

Lako targetirajte i uz jednostavnu marketinšku kampanju privucite potencijalne kupce. Ovo je mesto gde kupci prvi put vide Vašu nekretninu i odakle ih usmeravate ka sajtu.

Sajt zgrade

Mesto gde se nalaze sve informacije u vezi sa Vašom novom investicijom. Izgled kompleksa, zgrade, stanova i njihova dostupnost. Poziv na akciju na sajtu je "Pozovite nas i zakažite sastanak."

Brošura

Nakon poziva, kupac dolazi kod Vas. Ispred njega stavljate prodajnu brošuru sa prikazom zgrade u kojoj razmišlja da kupi stan. Uz vizualne prikaze koje smo pripremili za Vaš prodajni tim, agenti sprovode potencijalnog kupca i zaključuju rezervaciju ili prodaju.

Gradilišna tabla i ograda

Brendirajući gradilišnu ogradu i prikazivajući realističan izgled zgrade na gradilišnoj tabli, pored marketinga za tu zgradu, podižete svest o brendu Vaše kompanije i radite marketing i za svaku sledeću investiciju.

Dobili ste prikaz objekta ali niste zadovoljni njime i želite nešto više?