360° Virtuelna Tura

360° VIRTUELNA TURA

Virtuelne ture su najbrži i najneposredniji način da klijentima živopisno dočarate utisak boravka u prostoru, kao i da im pružite najjasniji mogući pregled rasporeda prostorija; bez potrebe za fizičkim prisustvom na adresi i bez obzira na trenutnu fazu izgradnje/stanja nekretnine.

Samom činjenicom da vaš klijent moze da “prošeta” kroz uređeni prostor dok god ima pristup internetu, ovo postaje najbrži i najefikasniji način da klijenta upoznate sa punim potencijalom tog prostora, uz minimalan utrošak vremena i prakticno bez potrebe za dodatna objašnjenja i pitanja vezana za isti.

ČESTA PITANJA:

Q: Šta je 360 virtuelna tura ili 3D tura?

A: U principu, 360 virtuelna tura ili 3d tura je veoma slična Google Street View-u. Jedina razlika je što ne šetate kroz ulicu već kroz stan ili kuću. Dođete do određene sobe i razgledate okolo, klikom na sledecu tačku prelazite u sledeću sobu i na taj način se upoznajete sa prostorom.

Q: Kako to postižemo?

A: Prateći skice i dimenzije nekretnine koje smo sami pribavili ili dobili od Vas, naš tim pravi model nekretnine sa realnim dimenzijama u 3D prostoru. Renderovane slike spajamo i pravimo 3D rotirajucu osnove i 360 virtuelnu turu kroz nekretninu. Oba proizvoda su optimizovana za prikazivanje na desktop računaru, laptopu i svim mobilnim uređajima.

Q: Da li 360 virtuelna tura može da se postavi na www.4zida.rs?

A: Da, može. Kao finalni proizvod, od nas dobijate link na kojem se nalazi virtuelna tura. Prilikom postavljanja oglasa na sajt 4zida, taj link jednostavno kopirate u polje “3d tura”.

Q: Da li je potrebno da instaliram neki program za 3d ture?

A: Nije. Dovoljno Vam je samo da imate računar (desktop/laptop) ili mobilni uređaj koji ima pristup internetu.