Loading...
Skip to Content

Brošura
Izuzetno prodajno iskustvo kupaca, u kancelariji izuzetnih investitora.

Nisu svi investitori isti, nisu ni svi kupci isti.
Ako je Vaša ciljna grupa kupac koji želi da plati premium cenu za kvalitet koji nudite, postarajte se da njegovo prodajno iskustvo isprati njegove standarde.

Prodajna brošura, štampana na kvalitenom papiru i ušivena koncem za tvrde korice, je ono što Vaš kupac lista dok mu uslužujete kafu u prodajnom prostoru.

Marketing materijal za prodaju stanova u novogradnji od strane investitora. Brošura, flajer i prodajna osnova.Štampani prodajni materijal.

Prodajne osnove

Mala brošura

Velika brošura

Prodajne osnove stanova.

Za svaki karakterističan stan pripremamo prodajnu osnovu. Prodajna osnova ima sve karakteristike stana naglašene, visina plafona, veličine prozora, materijali, vrsta grejanja... Čak i kada niste pored kupca, prodajna osnova radi prodaju za Vas.

Prodajnu osnovu dobijate u PDF formatu, spremnu za štampanje i postavljanje na sajt tako da je dostupna svim zainteresovanim kupcima.Mala brošura.

Koriste je investitori i profesionalni agenti u cilju promocije i marketiranja nekretnine u izgradnji. Sadrži prikaz eksterijera objekta, lokaciju i sve karakteristične stanove.
Od Velike brošure razlikuje se po količini vizuala, brzini kojom se dostavlja i obimom teksta.Velika brošura.

Osmišljena potpuna prodajna priča u formi knjige. Sadrži lokaciju objekta, opis kompleksa, okolnih sadržaja, sve karakteristične stanove propaćene vizualima. Posebna pažnja usmerena je na kvalitet štampe i koričenja.


Premium iskustvo kupovine.

Naš tim priprema prodajni materijal, Vi se fokusirate na zaključivanje prodaje.