Stranica : Eksterijer

Vizualizacija Eksterijera

EKSTERIJER

Namenjen investitorima i agencijama za prodaju nekretnina, 3D vizualizacije eksterijera vam omogućavaju da kupcu nekretnine jasno dočarate budući objekat kroz izuzetan utisak realističnosti, bez obzira na trenutnu fazu izgradnje u kojoj se objekat nalazi.

Ovaj vid prezentacije i promocije objekata znatno pomaže vašim klijentima da dožive njihovu buduću nekretninu kao opipljivu i stave je u realan kontekst. Samim tim, prelazi se direktno na prodaju i odluku o kupovini — preskaču se sve nejasnoće usmenih opisa i interpretacije arhitektonskih nacrta.

Vizualizacije eksterijera su izuzetan marketinški alat koji ima neosporivu prednost ali i široku primenu u odnosu na tradicionalne načine promocije. 3D vizuali su odličan materijal za društvene mreže, bilborde, kao i gradilišne table.

ČESTA PITANJA:

Q: Za šta se koristi prikaz eksterijera?

A: Prikaz eksterijera objekta ili fasade je obavezan na svakoj gradilišnoj tabli. On je sličan prikazu koji investitor dobije od arhitekte, razlika je što je naš tim fokusiran na prodaju nekretnine za koju radimo vizuale i njih prilagođavamo tako da budu privlačni kupcima, da budu zanimljivi na društvenim mrežama i atraktivni u sklopu prodajnog materijala.

Q: Šta je od materijala neophodno da bi se napravio prikaz eksterijera?

A: Arhitektonsko idejno rešenje je dovoljno kako bi naš tim napravio vizualni prikaz fasade.
Idealno bi bilo da za podlogu koristimo glavni arhitektonski projekat po kojem je dobijena građevinska dozvola kako bi smo napravili vizualni prikaz što priblizniji objektu u izvedenom stanju.