Stranica : Enterijer

Dizajn Enterijera

ENTERIJER

Vizualizacija enterijera (pogotovo uz opciju virtuelne ture) vam dozvoljava da budete kreativni i isprobate različite ideje u realističnoj 3D prezentaciji prostora, te da vidite i osetite kako će vaš prostor izgledati nakon što sprovedete vaše zamisli u delo, pre bilo kakvog ulaganja u renoviranje, kupovinu nameštaja ili tehnike.

Modeliranje enterijera podrazumeva da će naš tim, prateći vaše želje, skice i ideje, napraviti 3D prezentaciju vašeg odabranog prostora, postaviti nameštaj, prirodno osvetljenje i prikazati vam prostor što je realnije moguće — bez obzira na trenutno stanje i vrstu objekta.

Virtualna tura vam dozvoljava da “prošetate” kroz realističnu 3D prezentaciju Vaše nekretnine, te da dobijete najpotpuniji utisak koji današnja tehnologija može da vam pruži.

Bez obzira da li je potrebno prikazati izgled starije nekretnine nakon renoviranja, ili luksuznog ulaza u stabeni objekat novogradnje, naš tim je tu da sagleda vaše potrebe i prilagodi projekat baš vama.

Imajući u vidu cene nameštaja, materijala i izvođenja radova, 3D render vam omogućava da testirate različita rešenja i olakšate sebi proces donošenja odluke pre kupovine.

ČESTA PITANJA:

Q: Da li nameštaj koji koristite na slikama može da se kupi u Srbiji?

A: Da, moze. U zavisnosti od potrebe klijenta u ponudi imamo dve usluge.

Kada naš tim radi personalizovan dizajn enterijera za pojedinačnog kupca nekretnine, biramo nameštaj koji može da se kupi u Srbiji. Pored vizualnih prikaza, dostavljamo i nabavnu listu sa cenama i firmama preko kojih se nameštaj poručuje.

U slučaju da kupca nekretnina zanima samo gabaritno uklapanje nameštaja i raspored istih u sobama, tada koristimo realne dimenzije elemenata, ali ne isporučujemo nabavnu listu i cene.