Loading...
Skip to Content

Investitori + marsel

Vizualna prezentacija
ubrzava realizaciju, privlači partnere, povećava vrednost, štedi vreme

Zakaži besplatne konsultacije

Kada da Vas pozovemo?

Sva polja su obavezna
PozoviPokaži svoju ideju, ne objašnjavaj je.

Investirate u izgradnju stanova? Osigurajte prodaju.


Naš tim priprema prodajni materijal koji privlači kupce,
Vi se fokusirate na gradnju - i zaključivanje prodaje.


korak 1.

Kupca privlačite uz Facebook i Instagram.

Kupac stana u novogradnji je ciljna grupa koju je relativno lako targetirati u marketinškoj kampanji, ali je njihovu pažnju teško zadržati zbog ogromne konkurencije.
Istaknite svoju ponudu uz kontent koji je kreiran samo sa jednom namenom - ukrasti tih nekoliko vrednih sekundi pažnje kupca i kanalisati ga ka Vašem sajtu.

Telefon u rukama čoveka sa prikazom društvenih mreža i renderima stanova u pozadini laptop sa FacebookLaptop sa virtualnom turom stana i telefonom sa 3D osnovom stana u novogradnji render 3D modela Srbija
korak 2.

Kupac treba da zamisli svoj život u stanu koji gradite.

Nakon što ste potencijalnom kupcu privukli pažnju, na sajtu mu dajete mogućnost da pronađe idealan stan za sebe. Virtualna tura se otvara u deliću sekunde i pruža iskustvo koje može da traje satima. Kod kuće, u bašti kafića ili na poslu.
korak 3.

U kancelariji zaključujete prodaju.

Kupci dolaze kod Vas potpuno upoznati sa stanovima koji im se sviđaju. Spremni su na licu mesta da donesu odluku o izboru podnih obloga i vrsta pločica. Na Vama je da ih zamolite za potpis.

Kupac stana u novogradnji potpisuje ugovor za kupovinu stana kod investitora sa prikazom virtualne ture na MacBook


Ugovor o tajnosti (NDA) se podrazumeva.

Vaša ideja je sigurna sa nama, tu sigurnost Vam garantujemo ugovorom.


Zakaži besplatne konsultacije

Kada da Vas pozovemo?

Sva polja su obavezna

Virtualne ture

Virtuelne ture su najbolje rešenje da Vaš kupac brzo stekne osećaj boravka u stanu. Šetnjom kroz turu kupac dobija jasan pregled rasporeda prostorija, bez obzira u kojoj fazi izgradnje se nekretnina nalazi i bez fizičkog dolaženja na adresu.

3D roto osnove

U odnosu na statične 3D prikaze stanova na koje su kupci navikli, 3D roto osnove imaju neosporivu prednost. Dok vaša konkurencija prikazuje stan samo iz jednog ugla, Vi ga prikazujete iz svih 360. Nema skrivanja, kupac je upoznat sa svakim ćoškom i detaljem stana. Na taj način gradite poverenje sa kupcem i lakše zaključujete prodaju.

Render eksterijera

Vizualizacija eksterijera zgrade ili kompleksa, omogućava da kupcu nekretnine jasno dočarate budući objekat kroz izuzetan utisak realističnosti, bez obzira na trenutnu fazu izgrađenosti.

3D rendering objekta u novogradnji noc
Render enterijera dnevne sobe sa pogledom na Gradsku kuću u Subotici i žena koja čita novine

Render enterijera

Prikazom enterijera stanova (koja daje najbolji prodajni efekat uz opciju virtuelne ture) kupcima nudite osećaj življena u stanu. I dok konkurencija stanove prodaje koristeći samo fotokopirane arhitektonske crteže, istaknite prefinjenost nekretnine i osigurajte bolju i bržu prodaju.

Napravite prvi korak ka realizaciji Vaše ideje.