Stranica : Pitanja i odgovori

Pitanja i odgovori

Šta je sve potrebno za prvi sastanak?

U zavisnosti od namene samog projekta veoma je važno pripremiti svu dokumentaciju za izvedbu projekta ili što više fotografija i ručno crtanih skica sa dimenzijama vašeg proizvoda. Da bi prvi sastanak dao što bolji rezultat, naša preporuka je da nam nekoliko dana pre sastanka obezbedite svu dokumentaciju kako bismo na vreme pripremili sva eventualna pitanja vezana za vaš projekat.

Kako da znam da li mi je vizualni prikaz neophodan za produkt?

Ako se bavite marketingom, sigurno je da svoj posao teško možete da obavljate bez podrške vizuelnih prikaza svog proizvoda. U tom smislu, veoma je važno da svoju kuću, stan, komad nameštaja predstavite kupcima na što bolji i realniji način.

Šta je krajnji produkt koji ja kao klijent dobijem?

Najosnovniji paketi podrazumevaju realistične prikaze vašeg projekta, dok se za posebne zahteve dizajna po potrebi dostavlja i tehnička dokumentacija sa specifikacijama. Prikaze dostavljamo u formatu koji vama najviše odgovara, dimenzija prilagođenih nameni.

Pored statičnih realističnih prikaza - rendera, vrlo često se koriste video materijali.

Planiram da renoviram stan, da li mi možete pomoći?

Naravno! Možemo vam pomoći da dobijete kristalno jasnu sliku o tome kako će izgledati vaša renovirana nekretnina. 

Koja je cena usluge?

Krajnji proizvod iz oblasti arhitektonske vizualizacije može postojati u mnogobrojnim varijacijama. Najosnovniji paket, koji podrazumeva jedan render, recimo enterijera, može imati početnu cenu od 450eura pa na više.

Koliko je vremenski potrebno za dobijanje idejnog rešenja enterijera?

Bitnu razliku pri izradi ovog tipa projekta predstavlja veličina objekta kao i da li vam je potrebna samo ideja ili kompletan projekat sa specifikacijama. Za stanove do 100m² je gotovo sigurno da se prva idejna rešenja mogu očekivati u roku od 7 radnih dana.