Stranica : O nama

Naša priča

Naša misija je da svetu marketinga u oblasti arhitekture i građevinarstva ponudimo rešenja koja će obezbediti jasnu, preciznu i savremenu komunikaciju sa njihovim klijentima. Koristeći napredne tehnike i alate za izradu vizualnih prikaza, našim klijentima pružamo potpunu  podršku kroz arhitektonsku vizualizaciju. 

Dejan Dulić - CGI Artist - Marsel Team

Dejan Dulić

CGI Artist

Znanje o najmodernijem pristupu 3D modeliranju, Dejan svakodnevno crpi prateći dešavanja i lekcije na internetu. Tu je da svaki dan timu pruži jedinstvene ideje u rešavanju svih usputnih problema u procesu dobijanja finalnih rendera.
Posebno interesovanje gaji prema izučavanju animacije u Blenderu, a slobodno vreme voli da provodi u prirodi, kao i da gleda filmove, tv serije i igra video igrice.

Boris Bukvić - Co-founder Public Relations 3D Artist - Marsel Team

Boris Bukvić

Co-founder, Public relations, 3D Artist

Uživa u komunikaciji sa ljudima i velika je verovatnoća da ćete upravo sa njim voditi razgovor na temu vaših projekata. Kao suosnivač Marsela, verno nastoji da održi standarde kvaliteta u svim aspektima poslovanja koji su jos 2013. godine pri osnivanju postavljeni na najviši nivo.

Mišel Kanzel - Co-founder Art Director 3D Artist - Marsel Team

Mišel Kanzel

Co-founder, Art Director, 3D Artist

Vođen mišlju Charles Eams-a da detalji nisu samo detalji, već da oni zaista čine dizajn, Mišel je poslednji filter provere kvaliteta svih proizvoda u Marselu. Od osnivanja Marsela, svemu što radi posvećuje ogromnu pažnju i on predstavlja garant kvaliteta za uspešnu saradnju sa našim klijentima.

Bojana Krstić - 3D Modeling Associate - Marsel Team

Bojana Krstić

Saradnik u oblasti 3D modela

Izvanredna saradnja ostvarena je na projektima sa najzahtevnijim 3D modelima. Pouzdanost i preciznost definišu njen poslovni pristup Marselu.
Interesovanje za svet 3D-a duguje i činjenici da u svoje slobodno vreme voli i da se zaigra u God of War igri.