Loading...
Skip to Content

Render eksterijera

Pogled u budućnost.
Stil života u novoj zgradi.

Vizualizacija eksterijera zgrade, kupce stanova zbližava sa budućom nekretninom i navodi ih da sebe zamisle u novom, boljem okruženju.

3D render eksterijera zgrade u novogradnji noćna scena sa travnjakom i fudbalskim terenom

Primena rendera u prodajnom materijalu.

Prikaz Vašeg novog objekta koristite kroz sve faze prodajnog procesa. Od marketinga na društvenim mrežama, preko sajta zgrade i prodajne brošure.

Prikažite kupcima da će se zgrada nalaziti u dobrom kvartu, da će biti okružena zelenilom i igralištem u blizini.

Ne govorite im da je ovo idealna prilika za njih, pustite ih da sami donesu taj zaključak.

Eksterijer objekta odštampan u brošuri na stolu pored telefona na kom je otvoren sajt objekta čiji se stanovi prodajuDruštvene mreže

Lako targetirajte i uz jednostavnu marketinšku kampanju privucite potencijalne kupce. Ovo je mesto gde kupci prvi put vide Vašu nekretninu i odakle ih usmeravate ka sajtu.

Sajt zgrade

Mesto gde se nalaze sve informacije u vezi Vaše nove investicije. Izgled kompleksa, zgrade, stanova i njihova dostupnost. Poziv na akciju na sajtu je "Pozovite nas i zakažite sastanak."

Brošura

Nakon poziva, kupac dolazi kod Vas. Ispred njega stavljate prodajnu brošuru sa prikazom zgrade u kojoj razmišlja da kupi stan. Uz vizualne prikaze koje smo pripremili za Vaš prodajni tim, agenti sprovode potencijalnog kupca i zaključuju rezervaciju ili prodaju.

Gradilišna tabla i ograda

Brendirajući gradilišnu ogradu i prikazivajući realističan izgled zgrade na gradilišnoj tabli, pored marketinga za tu zgradu, podižete svest o brendu Vaše kompanije i radite marketing i za svaku sledeću investiciju.

Dobili ste prikaz objekta ali niste zadovoljni njime i želite nešto više?

Naš posao je da Vašu zgradu živopisno prikažemo u prirodnom okruženju, sa ljudima targetirane demografije, u cilju izazivanja pozitivnih emocija kod kupca koji vodi do zaključivanje prodaje.