Stranica : Usluge

Vizualizacija Eksterijera

EKSTERIJER

Namenjen investitorima i agencijama za prodaju nekretnina, 3D vizualizacije eksterijera vam omogućavaju da kupcu nekretnine jasno dočarate budući objekat kroz izuzetan utisak realističnosti, bez obzira na trenutnu fazu izgradnje u kojoj se objekat nalazi.

Dizajn Enterijera

ENTERIJER

Vizualizacija enterijera (pogotovo uz opciju virtuelne ture) vam dozvoljava da budete kreativni i isprobate različite ideje u realističnoj 3D prezentaciji prostora, te da vidite i osetite kako će vaš prostor izgledati nakon što sprovedete vaše zamisli u delo, pre bilo kakvog ulaganja u renoviranje, kupovinu nameštaja ili tehnike.

360° Virtuelna Tura

360° VIRTUELNA TURA

Virtuelne ture su najbrži i najneposredniji način da klijentima živopisno dočarate utisak boravka u prostoru, kao i da im pružite najjasniji mogući pregled rasporeda prostorija; bez potrebe za fizičkim prisustvom na adresi i bez obzira na trenutnu fazu izgradnje/stanja nekretnine.

Prodajni Materijal

ŠTAMPANI I DIGITALNI MATERIJAL ZA PRODAJU NEKRETNINA

U saradnji sa investitorima i agencijama za promet nekretnina, napravili smo pakete promotivnih rešenja za prodaju nekretnina koje vidite ovde. Pored mogućnosti prilagođavanja štampanog materijala, bitno je napomenuti da digitalni materijal može biti prilagođen društvenim mrežama.